tiistai 9. heinäkuuta 2013

Pudasjärven markkinat ja KIDSing live


J: Huhhuh! Kylläpä sitä on saatu nyt lauleskella, 'keikkailla'. Kesä menee niin nopeaa, paljon vauhdikkaampi kesä kuin viime kesä. Onko ihmekkään? Ei. Perjantaista lauantaihin oli tosiaan Pudasjärven markkinat. Perjantaina oli mun vuoro esiintyä, ja sain hurjan ihmisjoukon lavan eteen. Kuulemma enemmän entä Suvi Teräsniska aikoinaan, kreisiä! Lauloin tuolloin Onnenpäivän ja Rakkaus on lumivalkoinen. Pudasjärven kaupunki, yrittäjät ja Syöte palkitsivat minut hienosta saavutuksesta, ja siitä kuinka toin Pudasjärveä ohjelman aikana esille. Kiitos Pudasjärvelle.
 Lauantaina lämppäsin Woyzeckiä Jyrkkäkoskella, nuorten rocktapahtumassa. Keikan jälkeen tanssahdeltiin musiikin tahtiin, kera ystävien. Illan kohokohta mahtoi olla se, kun Woyzeckin laulaja omisti Missä muruseni on -kappaleen minulle, ja pyysi vielä laulamaan minut hänen kanssaan laulun lavalle! Huippua. Suosittelen, jos olette Pudasjärvellä päin, niin käykää ihmees kattomassa Jyrkkäkoskea. Hieno paikka. :)
 Sunnuntai aamuna lähdettiin mummun ja ukin kans Turkuun, KIDSing live risteilylle! Turussa meitä odotteli iskä, serkut ja heidän vanhempansa. Odotin tosi innossaan satamaan menoa, sillä siellä näin jokaisen finalistin, joita oli ollut kauhea ikävä ♥ Sunnuntaina hengailtiin yhdessä laivalla, pääasiassa vain finalistien kanssa.
 Maanantaina oli keikan aika. Kaikkia jännitti, mutta keikka meni todella hyvin jokaisella! Yleisöä oli taas todella paljon, ja iloisia nimmareiden ottajia oli huima määrä. Oli ihana nähdä, että meillä jokaisella oli faneja, ja kaikki olivat meidän puolella. Erityiskiitoksen haluan antaa nuorehkolle miehelle, joka toi minulle Escadan hajuveen! En ikinä olisi osannut odottaa, että joku toisi minulle yhtikäs mitään, saatika noin kallista ja vielä täysin tuntematon ihminen! Mutta se tulee tarpeen. Kiitos! Kuvien saattelemana me finalistit ja meidän vanhemmat hyvästeltiin, ja nyt odotetaan innolla, että nähdään uudestaan. Kaikilla oli hyvä mieli, ja sillä on hyvä jatkaa eteenpäin. :)


♥ Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti